За нас

 

Какво представлява сайта Domeinite.com?

Domeinite.com е специализиран категоризиран портал за продажба и покупка на домейн имена и уеб сайтове.

През последните години Domeinite.com се наложи като водещ портал за покупко - продажба на качествени домейни, и квалитетни уеб сайтове в България.

Нашият екип от висококвалифицирани специалисти в областта на домейн имената предоставя възможност на всеки собственик на домейн или уеб сайт, да обяви домейна за продажба, а купувачите могат да пуснат обява за покупка на домейн.

Всеки публикуван домейн за продажба в Domeinite.com трябва да е валидно регистриран, и нашият екип се стреми да поддържа базата данни от няколко стотици обяви актуална, доколкото е възможно. Въпреки това, ние към момента не можем да гарантираме за валидността и актуалността на публикуваните обяви. Нашият съвет към всеки купувач е преди да пристъпи към покупка на желания домейн, да направи съответна справка за валидност на домейна.

Екипът на Domeinite.com не е посредник в сделките, които се извършват по отношение на публикуваните в порталът обяви за продажба на домейни, не взема никакви комисионни от извършени продажби, и не носи никаква отговорност за потенциално настъпили вреди от използването на сайта от купувачи и продавачи на домейни, както и от трети лица, които с действия или бездействия, съзнателно или не извършат действия, които биха нанесли вреди на трети лица.

Ние от Domeinite.com Ви предлагаме:

- Бърза и Безплатна регистрация в Domeinite.com;
- Лесно и Безплатно публикуване в реално време на Вашата обява за продажба на домейн, покупка на домейн, продажба на уеб сайт, покупка на уеб сайт, отдаване под наем на домейн или даване под наем на уеб сайт;
- Бързо редактиране на Вашата домейн обява;
- Изтриване на Вашата домейн обява;
- Публикуване на неограничен брой обяви, свързани с домейни или уеб сайтове;
- Рекламиране на домейн обявата Ви като VIP Обява, с цел нейното популяризиране.